Arbejdsbeskrivelse kort, rektangulær poncho (download)

25,00 DKK pr. enhed

+

Arbejdsbeskrivelsen til den populære rektangulære poncho i nunofilt, der er egnet til indendørs brug i stedet for et tørklæde eller et sjal. Jeg har filtet denne model i forskellige typer af stof, både silke og kunststof samt tynd uldjersey på en base af fantasia.

Vejledning er egnet for dig, der allerede kan filte. I modsætning til de fleste andre af vores arbejdsvejledninger er dette IKKE en grundig filtevejledning, der udførligt forklarer hvordan man filter, men er vejledning, der tager udgangspunkt i, at man ved hvordan man filter. Den indeholder start- og slutmål, meterialeforbrug, klippe- og syvejledninger. Desuden er der forklaringer på, hvordan man kan lave struktur i nunofilten. Forklaringerne er understøttet af billeder

Denne variant er til download, når din betaling er registreret, kan du logge dig ind på din egen del af Kajolis hjemmeside igen og der tilgå filen til down load. Respekter venligst ophavsretten. Du køber beskrivelsen til dig selv, og har ikke retten til at videresælge eller videredistribuere filen til andre. Ved at vælge download-metoden, sparer du penge i porto og slipper for at vente på, at den når frem med posten.