Tilbage
Dates:
01.09 - 02.09.2018     
Pris:
-
Adresse:
Lyngbyvej 102, 9480 Løkken, Danmark
Sted:
Kajoli
Kontakt person:
Anja Bruun Sørensen,Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon:
+45 24457325

 

Dette kursus afholdes i samarbejde med Tekstilmagi på Sjælland. Tilmelding og yderligere info direkte hos Birgitte fra Tekstilmagi http://www.tekstilmagi.dk/?page_id=977

Har du også set de vildeste plantetryk på stof og papir og tænkt: ”Det skal jeg bare lære!"

Her er kurset til dig, der har tænkt tanken, men ikke er kommet i gang endnu, og for dig, der har printet lidt, men som gerne vil lære flere teknikker, lidt mere kontrol og lidt skarpere prints.

Grundprincipperne vises og forklares, og man lærer de fif og tricks, der skal til for at få gode og tydelige print. Herefter gennemgås mere avancerede teknikker, der sætter dig i stand til at lave knivskarpe prints på selv tynde tekstiler som fx silkeponge og silkechiffon, og ikke mindst til at trykket kun er lige dér, hvor du vil have det, uden at lave skygge alle andre steder.

Den første del af kurset er klart defineret, her vil der blive vist og forklaret forskellige teknikker, som du selv skal lave eksempler på. Den sidste del rummer mulighed for individuelle ideer og eksperimenter. Det er her, der er mulighed for at printe tørklæder, stof til bluser, toppe, nederdele osv. eller på medbragte t-shirts.

Som altid ved eco-print er intet 100% forudsigeligt, og planter, der har vokset forskellige steder, arter sig ikke altid ens. Til gengæld er der garanti for wow-effekt og masser af smukke prints.

Der arbejdes primært på uld-og silkestoffer på kurset, da det er disse kvaliteter, der er bedst egnede til eco-print. Det vil dog være muligt i mindre omfang også at trykke på bomuld.

 

 

 

Uld- og silkestoffer i mange forskellige kvaliteter kan købes på kurset til absolut konkurrencedygtige priser.