Tilbage
Dates:
20.04 - 22.04.2018     
Pris:
Fuldtegnet
Adresse:
Lyngbyvej 102, 9480 Løkken, Danmark
Sted:
Kajoli
Kontakt person:
Anja Bruun Sørensen,Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon:
+45 24457325

FULDTEGNET: MULIGT AT KOMME PÅ AFBUDSLISTE. VI FORSØGER AT FINDE EN DATO MERE TIL ET TILSVARENDE KURSUS. 

 

Undervisere: Anja Sørensen & Charlotte Nielsen

Vi gentage succesen fra november 2017:

Mixed medium print med både plantefarver, syrefarver, rammetryk, ætsetryk og andre finurlige detaljer.

Lær at lave de smukkeste, skønneste og lækreste tryk på uld eller silke og kombiner dem med fede rammetryk, ætsetryk, stempler eller folie. Her er mulighederne næsten utallige :-)

Vi starter fra bunden fredag aften med at udvaske og bejdse de stoffer der skal bruges.

Lørdag går vi i gang med plantefarvning og mediumprint. Du kan bl.a. farve med blåtræ, indigo og cochenille. Om du vil lave en masse små prøver, eller du straks vil kaste dig over at farve fx et tørklæde vil være helt op til dig selv. Der vil være forskellige eksempler til inspiration, så dem der ikke gider lave prøver, kan gå direkte i gang med fx et tørklæde eller stof til en bluse. Søndag overtager Charlotte Nielsen undervisningen og underviser i alle de lækre detaljer, der kan tilføjes dit mixed mediumprint i form af fx rammetryk, ætsetryk, stempler, folie o.s.v. Man får selvfølgelig selv fingrene i teknikken og skal selv lave sine egne tryk. Vi er gerne behjælpelige, hvis man ønsker det, men man får selvfølgelig lov til selv at stå og arbejde med diverse rammer. Der vil være et godt og varieret udvalg af rammer, som man kan låne kvit og frit, men det vil også være muligt at bestille ramme(r) i eget design inden kursusstart. Man kan ikke selv lave rammer på kurset.

Af kapacitetsmæssige årsager er det ikke muligt at plantefarve andet end det, der skal arbejdes med på selve kurset. På kurset kan man altså ikke farve til lager til senere brug hjemme. Som udgangspunkt kan man farve det, der skal arbejdes videre med på kurset og man kan påregne at få lavet 1-4 færdige tørklæder/stofstykker i løbet af kurset. Med færdige tørklæder/stofstykker menes indfarvede, eco-printede og dekoreret med forskellige former for rammetryk.

Vi arbejder udelukkende på animalske fibre som uld og silke, som er det, denne teknik virker på.

Der må påregnes fællesudgifter til såvel bejdse, farve og kemikalier. 

De tekstiler, der printes på, kan enten medbringes eller købes på kurset.

Efter endt kursus kender du til udvaskning og bejdsning af stoffer, til at lave et farvebad med nogle plantefarver, at lave mediumprint med syntetiske farver, at lave rammetryk med både farve og ætse, at arbejde med folie og svulmepasta. 

Fredag kl. 18.00 - 22.00

Lørdag kl. 9.00 - 17.00

Søndag kl. 9.00- 16.00

 

Bindende tilmelding til Anja på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 24457325.

 

Max. 8 deltagere. Kurset gennemføres med 5 deltagere.

Se billeder af tørklæder lavet i denne teknik samt masser af billeder fra kurset i november 2017 på Kajolis facebookside.