Bestilling
Alle varer bestilles via hjemmesiden www.kajoli.dk.
Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl.
Priserne er kun gældende i Danmark. Portotaksten er kun gældende for Danmark - undtaget Grønland og Færøerne.


Betaling
Betaling sker via bankoverførsel, med visa/dankort via E-Pay eller direkte ved afhentning i butikken.

Vælger man at betale med visa/dankort ledes man automatisk videre til E-Pay hvorigennem en sikker betaling foretages. Kajoli har ikke adgang til kortoplysningerne og kan maksimalt hæve det angivne beløb. Beløbet hæves først, når varen sendes fra Kajoli.

Vælger man at betale forud ved bankoverførsel, skal man selv sørge for at overføre beløbet til Kajoli. Bank -og betalingsoplysninger fremgår da af den fremsendte ordrebekræftelse (nederst til højre under overskriften Betalingsmetode). Varen afsendes fra Kajoli, når beløbet er registreret på kontoen. Vær opmærksom på, at der er forskel på hvor hurtigt forskellige banker overfører penge fra en konto til en anden. Det kan således tage op til 2 dage, før beløbet kan registreres som betalt hos Kajoli. Vær venligst opmærksom på, at når man betaler med bankoverførsel er varerne først lagt endeligt i  kurven i det øjeblik betalingen bliver registreret. I sjældne tilfælde kan det betyde, at flere kunder lægger den samme vare i kurven på trods af at den allerede kan være solgt, blot ikke registreret som betalt. Skulle dette opstå, har den tidligste ordre førsteret til varen, så længeden betales indenfor få dage.

Bank:

Sparekassen Vendsyssel

Konto: 9070 - 1621052450

 

Levering og leveringsomkostninger
Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse af din ordre. Alle varer sendes hurtigst muligt med Post Danmark. Du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme 2-3 dage efter din bestilling. Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret. Kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 24457325.
For øjeblikket sendes alle varer uanset størrelse og vægt som pakke, da pakker altid kan trackes, og du som kunde har sikkerhed for din forsendelse.
Undtagelse fra dette er ordrer under 1 kg, som kan vælges sendt som Maxibrev. Hvis du vælger at få sendt som brev skal du være opmærksom på at risikoen for skader og ikke fremkommet post ligger hos dig som køber.

 

Leveringsområde
Kajoli leverer kun i Danmark. Der leveres kun til Færøerne og Grønland mod forudgående skriftlig aftale.

 

Reklamationsret
Medmindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt hos Kajoli. 2 års-perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 24457325 inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Der aftales nærmere om returnering af ukorrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger. For bestillingsvarer/specielt hjemtagne varer gælder, at kunden har pligt til at tjekke disse og melde eventuelle fejl og mangler indenfor 2 dage efter levering.

 

Returnering af varer (Fortrydelsesret)
Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret på de varer, som du køber på Kajoli's webshop. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv porto. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved leveringen.
Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og vi indsætter dit tilgodehavende på din konto.
Ved returnering bedes derfor en kopi af faktura eller ordrebekræftelsen, samt bankregistrerings- og kontonummer vedlagt sammen med varerne.

Returadresse: Kajoli, Lyngbyvej 102, 9480 Løkken

Specielt hjemtagne eller fremstillede varer tages normalt ikke retur.

 

Ansvarsbegrænsning og forbehold
For at handle på Kajoli's webshop skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Kajoli er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. Kajoli kan ikke garantere, at Kajoli's webshop til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Kajoli kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af Kajoli's webshop, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc’er og programmer.


Alder
Du skal være mindst 18 år for at købe varer på Kajoli's webshop. Ved bestilling af varer på Kajoli's webshop bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

 

Lovvalg og værneting
Enhver tvist om handel på Kajoli's webshop og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.