De sidste mange år har jeg været at finde med stor og inspirerende stand på næsten alle større kreative messer rundt omkring i hele landet. Det siger næsten sig selv, at det er et hestearbejde at deltage på så mange messer, når man gerne vil gøre noget ud af standen. Samtidig har mange kunder, der ikke besøger messerne og som ikke bor i nærheden af mig efterspurgt de samme gode messetilbud i webshoppen, og det har jeg desværre ikke haft mulighed for at gøre samtidigt med messerne.

I år går jeg dog og tumler med et par fysiske skavanker i både ryg og skulder, så for at passe en smule på mig selv er antallet af deltagelse skåret ned til et absolut minimum. Jeg deltager kun i en eneste, og det er Fårfest i Kil, Sverige den første weekend i marts. Der kan læses mere om dette andet steds på siden her. Men intet er så glat, at det ikke er godt for noget :-) Så i stedet for messedeltagelse, kommer der den næste tid til at køre forskellige ret gode tilbud i webshoppen.
Jeg har allerede tyvstartet, og pt er der er helt fantastisk tilbud på to nye tofarvede nålefilt. De er sat ned med 30% i denne periode, så det er da en besparelse, der er til at få øje på. Du finder tilbuddet her og her