Beslutningen er taget og den er ført ud i livet. Kajoli stopper som filtebutik.

Beslutningen har været længe undervejs og for mig er den i dag helt rigtig. Det har været en helt fantastisk og givende oplevelse at starte en forretning op, uden overhovedet at have den mindste forstand på den slags. Det allerbedste ved det har været alle de skønne, herlige og kreative mennesker jeg har mødt på min vej, tænk at jeg har været så heldig.

Men nu er tiden kommet til at jeg skal bruge mit krudt på andre ting end filtning, men heldigvis så har Christina Skovmose fra Skovmose by Hand i Sverige overtaget alle mine fantastiske farverige fibre. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre arvtager, og jeg henviser med glæde til hende. Christina er den bedst tænkelige samarbejdspartner, en fantastisk filter, en suveræn underviser og i det hele taget en herlig kvinde. Jeg henviser med glæde alle min kunder til Skovmose by Hand, og selv om firmaet ligger i Sverige, så sende Christina gerne sine varer til Danmark. Og for jer der ikke allerede kender hende, så er hun dansker, så du behøver ikke kunne svensk for at handle med hende. Hun har allerede et godt og bredt sortiment i sin webshop, og der kommer hele tiden mere til.

Kajoli fortsætter som firma, men nu udelukkende med fokus på forskellige farveprocesser. Hjemmesiden vil blive lavet om hen ad vejen - lige nu er den gabende tom. Men diverse stoffer og fibre til farvning kommer til at indtage pladsen.

Der bliver ingen udsalg på farvede fibre, da Christina Skovmose har overtaget hele restlageret af disse. Men når oprydningen for alvor sætter ind, vil der selvfølgelig dukke det ene og det andet op fra gemmerne som vil blive solgt til særdeles gode priser.

Tusind tak for alle gode oplevelser i ind- og udland i filtens og fibrenes verden. Det har været en fornøjelse, som jeg har nydt i fulde drag :-)

  • 30,00 DKK pr. enhed Hvid
    Ikke på lager